top of page

HANGİ SERVİSE İHTİYACINIZ VAR?

PARTİKÜL (dpf) FİLTRE TEMİZLİĞİ

Dizel Partikül Filtresi (DPF) , silisyum karbürden yapılmış (SİC) , soy metal ile kaplanmış, Hidrokarbonlar (HC) ile Karbon Monoksit (CO) emisyonlarını azaltmak için, havaya kurumun atılmasını en aza indirmek ve motor egzoz gazlarından partikülleri toplamak için tasarlanmış filtrasyon sistemidir.

ŞANZIMAN ADAPTASYONU

Ülkemizde artan araç sayısı ile birlikte şehir içi trafiğin daha karmaşık hale gelmesi günümüzde bir çok kişinin manuel şanzımanlı araçlar yerine otomatik şanzımanlı araçlar tercih etmesine sebep olmaktadır. Otomatik vites araçlarda, arıza yaşanma ihtimali, herkes tarafından bilinenin aksine oldukça düşüktür. Hor kullanılmayan, yağ değişimi aksatılmayan bir şanzıman 150 – 200 bin km’leri rahatlıkla görür.

KAPSAMLI ARIZA TESPİT

Eski model araçlarda oluşan arızalar genellikle mekanik arızalardı günümüz teknolojisi ilerledikçe araçlarda gelişti ve araç sistemine elektronik kontrol ünitesi sistemi kullanılmaya başlandı. Elektronik kontrol ünitesi halk arasında ecu veya beyin olarak adlandırılabilir.

GARANTİLİ HP (beygir) YÜKSELTME

Motor ve motor üretim teknolojileri yıllardan beri çok büyük ve hızlı bir gelişim göstermektedir. Gelişen bilgisayar teknolojileriyle araçlarda artık kontrol sistemleri yani Motor Kontrol Ünitesi (ECU) kullanılmaya başlanmıştır. Eski nesil olan yani ECU'ya sahip olmayan motorlara göre , yeni motorlar verimli , ekonomik ve stabil çalışmaktadır.

GİZLİ ÖZELLİK AÇMA

Günümüzde arabalar tekenolojinin oldukça ilerlemiş olmasıyla birlikte birçok özelliklere sahip olarak üretilir. Kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veren modern, performansı yüksek, dikkat çekici, konforlu, kolaylık sağlayan özellikleri vs. akla gelinmeyecek şekilde düzenlenerek satışa sunulur.

Oldukça fazla olan bu özelliklerin eminiz ki bir çoğunuzdan haberiniz yoktur.

ECU YIL GÜNCELLEMESİ

Aracınızın model yılına ait (ecu) beyin sürümünü güncel yıl sürümüne yükselterek bir çok özelliğin önü açılmaktadır.Örneğin: Motor sesi düşüşü,tekerlere uygulanan tork gücü miktarı vs.

bottom of page